Oktober woonmaand

Upgrade jouw meubilair dit najaar!

De woonmaand is weer aangebroken! Nu de herfst om de hoek is komen kijken zitten we weer meer binnen en beginnen de kluskriebels ook weer naar boven te komen! Of het nu een kleine aanpassing is in jouw huis of een groot project, oktober is de maand om dit aan te pakken!

Daarom draait de hele maand oktober bij HOMEWORQ om het upgraden van jouw interieur! Je hoeft namelijk geen topklusser te zijn om jouw interieur onder handen te nemen. Iedere week geven we korting op een geselecteerde productgroep. Deze week zijn dat de houten grepen!

Daarom geven we van 1 t/m 8 oktober 2023 15% korting op alle houten grepen én knoppen in ons assortiment!

Waarom houten grepen?

Houten grepen geven een authentiek karakter aan jouw interieur. Onze houten grepen en knoppen zijn gemaakt uit één stuk hout, wat een natuurlijke look geeft. Elk exemplaar heeft hierdoor ook zijn eigen unieke patroon.

De grepen zijn toe te passen binnen jouw meubilair voor veel uiteenlopende stijlen! Je kunt namelijk buiten houtskleur, zoals eiken of walnoot, ook kiezen voor een houten greep die afgewerkt is met een mat zwarte lak. Hierdoor krijgt jouw kast gelijk een hele andere uitstraling! Kortom: voor elke stijl en elke kamer een optie om dit mooie natuurproduct te verwerken. De houten grepen zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleinere greep, die je kunt plaatsen op kleine (nacht)kastjes, maar je kunt ook kiezen voor grotere grepen die juist weer heel mooi kunnen staan op bijvoorbeeld een kledingkast.

Toch liever houten knoppen?

Bij sommige toepassingen zijn houten knoppen wellicht een beter idee!  Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra kleine kastjes of kleine lades waar niet veel plaats is voor een greep. Ook kun je een houten knop aan de muur monteren, zodat je deze kan gebruiken om bijvoorbeeld je jas op te hangen! De knoppen hebben we ook in verschillende houtkleuren en verschillende formaten, dus ook hierin kun je variëren.

Monteren

De houten grepen en knoppen zijn gemakkelijk te monteren, ook voor de beginnende klusser. Je staat er echter nooit alleen voor. Heb je vragen over de afmetingen van jouw kast of ander meubilair, en welke greep je hiervoor het beste kunt bestellen? Dan kun je ons altijd appen of mailen om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Inspiratie

Wil je nog wat extra inspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze instagram: homeworq.nl