30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-
Schoenenhouders | HOMEWORQ

Schoenenhouders en -rekken

Kies je filter

orde in jouw kledingkast

Uittrekbare schoenenrekken voor in kledingkasten

Ben je op zoek naar een handige manier om je schoenen op te bergen in je kledingkast? Dan zijn uittrekbare schoenenrekken een ideale oplossing. Met een uittrekbaar schoenenrek kun je je schoenen netjes en overzichtelijk opbergen, zonder dat ze veel ruimte innemen of in het zicht staan. We hebben verschillende soorten, van een basic vaste schoenenhouder tot een luxe uitschuifbaar schoenenrek. Deze maken het jou eenvoudig om jouw schoenen mooi opgeborgen te houden. Iedereen wordt toch vrolijk van een opgeruimde en georganiseerde kast!

Toont alle 9 resultaten

vast schoenenrek – 5 etages | HOMEWORQ
laarzenhouder | HOMEWORQ

Wat zijn uittrekbare schoenenrekken?

Een uittrekbaar schoenenrek is een schoenenrek dat je als een lade in en uit kunt schuiven. Het schoenenrek wordt bevestigd aan de binnenkant van je kledingkast, zodat je het makkelijk kunt bereiken. Een uittrekbaar schoenenrek is gemaakt van metaal en is bestand tegen vuil en vocht. Een uittrekbare schoenenrek is geschikt voor verschillende soorten schoenen, zoals hakken, laarzen of sneakers.

Wat zijn de voordelen van uittrekbare schoenenrekken?

Een uittrekbare schoenenrek heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten schoenenopbergers. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Je houdt je schoenen netjes en georganiseerd. Een uittrekbare schoenenrek zorgt ervoor dat je schoenen niet rondslingeren door het hele huis. Je kunt je schoenen makkelijk sorteren en terugvinden.
  • Je houdt je kledingkast opgeruimd en stijlvol. Een uittrekbare schoenenrek houdt je schoenen uit het zicht, zodat je kledingkast er netjes en strak uitziet. Je hoeft je niet te storen aan een rommelige aanblik.

Hoe monteer ik een uittrekbare schoenenrek?

Het monteren van een uittrekbare schoenenrek is niet moeilijk, maar het vergt wel wat tijd en aandacht. Hieronder leggen we uit hoe je een uittrekbare schoenenrek kunt monteren in je kledingkast.

  • Kies een geschikt model voor je kledingkast. De uittrekbare schoenenrekken zijn geschikt voor alle soorten kasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kastbreedtes, zodat er voor iedere kast wel een oplossing bestaat.
  • Zorg voor het juiste gereedschap. Een accu-boormachine is vaak voldoende om enkele gaten voor te boren zodat bijvoorbeeld de ladegeleiders eenvoudig worden gemonteerd. Vervolgens is het in de meeste gevallen een kwestie van het rek in de ladegeleiders klikken.
  • Volg de instructies van de montagehandleiding. Elk (uittrekbaar) schoenenrek heeft zijn eigen handleiding die je stap voor stap kunt volgen. Let vooral goed op de afmetingen, de positie en de bevestigingspunten van het rek.

Het monteren van onze schoenenrekken verschilt sterk per model. De eenvoudige schoenenrekken zijn in een handomdraai te monteren. Bij de luxere varianten met softclose ladegeleiders is het verstandig wat meer tijd uit te trekken om ze netjes te monteren.

Een uittrekbaar schoenenrek kopen?

Een uittrekbaar inbouw schoenenrek is een slimme en praktische manier om je schoenen op te bergen in je kledingkast. Je bespaart ruimte, houdt je schoenen netjes en georganiseerd en houdt je kast opgeruimd en stijlvol. Het monteren van een uittrekbare schoenenrek is niet moeilijk, maar het vergt wel wat tijd en aandacht. Als je het juiste model, gereedschap en instructies hebt, kun je zelf een uittrekbare schoenenrek inbouwen in je kledingkast. Wil je meer weten over uittrekbare schoenenrekken of wil je er een bestellen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze webshop. Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 773 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!