houten knop stockholm – walnoot

Vanaf 11,9910,82

Deze mooie, houten design knop Stockholm is afgewerkt in walnoot en verkrijgbaar in verschillende maten. Naast deze walnoten versie is de Stockholm ook leverbaar in een eikenhout en essenhout afwerking. De montage van deze meubelknop is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroef.

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categories: ,

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe knoppen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design knop Stockholm is vervaardigd uit één stuk walnoothout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De knoppen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. De montage van deze moderne knop is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze walnoothouten versie is de Stockholm ook leverbaar als eikenhouten of zwart essenhouten knop.

Specificaties

Artikelnummer

houten knop stockholm – walnoot

Ø

33 mm, 48 mm

hoogte

28 mm, 40,5 mm

kleur

walnoot

materiaal

hout

merk

Vonsild

ontwerp

circum