30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-
Ladegeleiders | HOMEWORQ

Ladegeleiders

Kies je filter

Stabiele en soepele loop

Topkwaliteit ladegeleiders

Op zoek naar ladegeleiders? Bij HOMEWORQ zit je goed! Met een uitgebreid assortiment kogelladegeleiders hebben we voor ieder doel een gepaste oplossing. Dat geldt voor zowel de professionele meubelindustrie als voor de inrichting van bijvoorbeeld bedrijfswagens. Onze expertise op het gebied van ladegeleiders delen we graag met jullie, zodat elk project volledig naar wens wordt opgeleverd.

Toont alle 6 resultaten

bevestigingsset voor hoeksteun / bodemmontage van ladegeleiders | HOMEWORQ

Stabiele en soepele loop

Om lades in een keuken of kast soepel te laten lopen, is de aanwezigheid van goede ladegeleiders essentieel. Deze zijn onder te verdelen in twee groepen: rolladegeleiders en kogelladegeleiders. Een rolladegeleider geeft iets meer speling waardoor deze vaak wordt gebruikt bij materialen die minder nauwkeurig van aard zijn. De kogelladegeleiders die wij aanbieden zijn gefixeerd, liggen vast en lopen daarom stabieler en soepeler bij het gebruik.

Eenvoudig en probleemloos

Nagenoeg geruisloos: de rolladegeleiers. Over het algemeen zijn rolladegeleiders de meest bekende soort geleiders. Deze worden sinds jaar en dag veel toegepast in de meubelindustrie en zijn doorgaans uitgevoerd in crème-wit of bruin. De rolladegeleiders hebben een draagkracht tot maximaal 25kg. Goed om te weten is dat deze in een enkel uittrekbare variant worden geproduceerd. Maar geen zorgen! Met de negen verschillende dieptematen zit er altijd wel een passende afmeting bij voor jouw lade.

Dit soort geleider is perfect als je op zoek bent naar een probleemloos en gebruiksvriendelijk exemplaar. Bovendien kan deze worden voorzien van een soft-close element. Deze optionele toevoeging is universeel en kan op alle rolladegeleiders gemonteerd worden.

Zijwandmontage

Er bestaan twee soorten kogelladegeleiders, namelijk voor bodemmontage (aan de onderkant van de lade) of zijwandmontage (tussen de lade en de kast). Zijwandmontage geleiders zijn in talloze varianten verkrijgbaar. Hierdoor zijn deze kogelgeleiders voor vrijwel elk project geschikt. Je kunt daarbij kiezen tussen uiteenlopende afmetingen geleiders. Van 17mm met een draagkracht van 10kg tot 77mm met een draagkracht van maar liefst 200kg. Of je kunt kiezen voor een kogelladegeleider van 45mm met een draagkracht van 40kg. Deze kunnen we voorzien van een standaard soft-close of push-to-open uitvoering en is te bestellen in tien verschillende dieptes. Daarnaast is de 45mm geleider demontabel. Zo is het uitnemen en monteren van de lades een eenvoudige handeling!

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 775 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!