Oktober woonmaand

Alles loopt op rolletjes deze week!

Nu de herfst om de hoek is komen kijken zitten we weer meer binnen en beginnen de kluskriebels ook weer naar boven te komen! Of het nu een kleine aanpassing is in jouw huis of een groot project, deze maand is het de tijd om dit aan te pakken!

Daarom draait de hele maand oktober bij HOMEWORQ om het upgraden van jouw interieur! Per week lichten we hierbij een categorie uit. Deze week zijn dat de zwenk- en bokwielen!

Daarom geven we deze week 15% korting op alle meubelwielen!

 

Meubelwielen | HOMEWORQ

Zijn meubelwielen wat voor jouw interieur?

Meubelwielen kunnen ontzettend fijn zijn om toe te voegen aan je meubilair. Houd je ervan om geregeld jouw interieur anders in te richten? Of werk je veel thuis, of heb je een (thuis) kantoor?

In dit geval kan het meerwaarde bieden om te denken aan meubelwielen. Ze hebben namelijk een dubbele functie: Buiten dat ze een mooie robuuste uitstraling hebben die perfect past bij design meubelen, zorgen ze er ook voor dat jij jouw meubels kan verplaatsen, zonder schade en strepen op je vloer achter te laten. Onze volledige zwarte design zwenkwielen hebben ook een geluiddempende rubberband, fijn als je onderburen hebt.

Rijdt mijn kast weg?

Geen zorgen! Veel van onze zwenkwielen hebben een rem. De rem is een totaalstop, wat betekent dat niet alleen het wiel wordt geblokkeerd, maar ook de zwenkkop. Hierdoor staat je meubel of constructie stevig op zijn plaats wanneer de rem wordt gebruikt. Vaak volstaan twee wielen met rem om je meubel op de rem te zetten. Daarom worden onze wielen vaak in combinatie gekocht met dezelfde wielen zonder rem, bijvoorbeeld de zwarte zwenkwielen zonder rem.

Twijfel je over je keuze? Je kunt ons altijd whatsappen of mailen, we kijken namelijk graag met je mee!

Inspiratie

Wil je nog wat extra inspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze instagram: homeworq.nl