30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-

Scharnieren

Kies je filter

deurtje open, deurtje dicht

Onze scharnieren maken het mogelijk!

Bij kasten waarbij de deurtjes omhoog of omlaag openen, is het handig als ze in een bepaalde hoek open blijven staan. Om dat te voor elkaar te krijgen, is ons klepbeslag precies wat je nodig hebt. Dit zijn speciale scharnieren voor de deur. Dit klepbeslag is in drie verschillende soorten verkrijgbaar.

Toont alle 7 resultaten

delta klepbeslag | HOMEWORQ
klepliftbeslag set - links + rechts | HOMEWORQ
easy-on scharnier tgn mignon 2000 | HOMEWORQ
opvulplaat easy-on scharnier tgn mignon 2000 | HOMEWORQ
koelkastscharnier et582 | HOMEWORQ
sleepbeslag voor koelkastscharnier et582 | HOMEWORQ

De delta klepsteun

Eén van onze scharnieren is de multifunctionele delta klepsteun. Dit is een speciale scharnier en is te gebruiken bij op- en neergaande kleppen en deuren. De delta is zowel links als rechts te monteren door middel van de los meegeleverde bevestigingspunten. Door de remkracht te verstellen, blijven kleppen en deuren in iedere gewenste stand openstaan. Handig!

De gasveren

Een andere optie zijn onze gasveren. Deze zijn in twee varianten verkrijgbaar: voor opgaande of neergaande klepdeuren. Deze gasveren zorgen dat de klep in een hoek van 90° open blijft staan.

Het klepliftbeslag

Ons klepliftbeslag is een ander uitstekend alternatief. Dit is een scharnier en klepbeslag ineen en zorgt voor een goede toegankelijkheid bij hogere kastruimte. Dit scharnier is opschroefbaar met sleufgaten en daarmee erg gemakkelijk te monteren.

Mignon – easy-on opschroefbaar scharnier

Dit easy-on scharnier is gemaakt voor deuren waar geen komboring mogelijk is. Het scharnier is geschikt voor volledig opliggende en inliggende deuren. Maar je kunt het ook gewoon gebruiken voor half opliggende deuren wanneer de 2mm opvulplaten worden gebruikt. Je kunt het bovendien gebruiken als klepscharnier voor lichte deuren zonder dat je een meubelschaar nodig hebt.

Koelkastscharnier

Wil je een inbouw koelkast plaatsen in een keukenkast? Dan is een koelkast scharnier met sleepbeslag erg handig. Dit scharnier wordt tussen de inbouw koelkast en de kast gemonteerd. Door de zeer vlakke inbouwmaat is de scharnier uitermate geschikt voor gebruik in koelkastdeuren. Met het sleepbeslag koppel je de koelkastdeur aan de kastdeur en worden ze tegelijkertijd geopend. Zoals het hoort!

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 773 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!