30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-
Inbouwprullenbakken | HOMEWORQ

Inbouwprullenbakken

Kies je filter

Eenvoudig uit het zicht!

Inbouwprullenbakken op maat

Een prullenbak of afvalemmer heb je het liefst niet in het zicht in je keuken. Een inbouw prullenbak kan dan uitkomst bieden. Dit type afvalemmer is eenvoudig in te bouwen in jouw keukenkastjes. Na het openen van je keukenkastje schuift de prullenbak in de meeste gevallen automatisch naar buiten. Zo kun je er gemakkelijk en snel bij. Daarnaast kun je kiezen voor één grotere afvalemmer of een systeem die uit twee, drie of zelfs vier verschillende prullenbakken bestaat, zodat je je afval meteen kunt scheiden.

Toont alle 11 resultaten

inbouwprullenbak eco 2×8 en 2×24 liter | HOMEWORQ
New
inbouwprullenbak enkel rond | HOMEWORQ
inbouwprullenbak eco 2×14 liter | HOMEWORQ
inbouwprullenbak rechthoekig | HOMEWORQ
inbouwprullenbak eco 2×24 liter - 450mm | HOMEWORQ
inbouwprullenbak eco 2×7.5 en 2×35 liter | HOMEWORQ

Verschillende soorten prullenbakken

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor iedere lade of keukenkastje bestaat de perfecte oplossing. Zo hebben we een uitstekende prullenbak voor lades waarbij je een inlegbodem zelf op maat maakt voor jouw specifieke keukenlade. De inlegbodem is eenvoudig op maat te snijden met een afbreekmesje.

Daarnaast zijn ook uittrekbare prullenbakken verkrijgbaar. Hierbij wordt de inbouwprullenbak aan het deurtje van je keukenkast gemonteerd en gaat deze open met het openen van de deur. Dit zijn oplossingen die ook vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Luxe afvalsystemen met softclosing

Als je het uitgebreider op wilt lossen, dan hebben we ook complete afvalsystemen in ons assortiment. Zo’n afvalsysteem bestaat uit een uittrekbare frame, compleet met softclosing, waarin je een aantal prullenbakken zet. Hierin hebben we verschillende soorten afvalsystemen op verschillende breedtes keukenkasten met elk een andere samenstelling aan hoeveelheid en grootte prullenbakken.

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 774 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!