30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-
Broekenhouders | HOMEWORQ

Broekenhouders

Kies je filter

Orde in jouw kledingkast

In een handomdraai pak je de perfecte broek

De uittrekbare broekenhouders zijn super handige accessoires die niet in jouw luxe kast mogen ontbreken. De stapels jeans en broeken zijn voorgoed verleden tijd met een uittrekbare broekhanger! Deze broekenrekken geven een goed overzicht van alle broeken die in jouw kast hangen. Daarnaast kan je ook nog eens gemakkelijk bij je broeken omdat het een uittrekbaar element is.

Toont alle 9 resultaten

uittrekbare broekenhouder voor 10 broeken | HOMEWORQ
volledig uittrekbare broekenhouder voor 9 broeken - antraciet | HOMEWORQ
volledig uittrekbare broekenhouder voor 9 broeken - zilvergrijs | HOMEWORQ
uittrekbare broekenhouder voor 18 broeken - antraciet | HOMEWORQ
uittrekbare broekenhouder voor 18 broeken - zilvergrijs | HOMEWORQ

Een geschikt broekenrek voor iedereen

De luxe uittrekbare broekenhouders zijn van het Spaanse merk Menage & Confort en zijn ideaal om je kast en natuurlijk je broeken en jeans netjes te houden. Je kunt op de broekenhouders zelfs tot wel 18 broeken kwijt! We hebben 5 verschillende soorten broekenhouders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en varianten. Bij de luxe varianten is het zelfs mogelijk om extra bakjes te bestellen om riemen of andere accessoires in op te bergen. Daarnaast zijn de stangen veelal voorzien van een anti-slip coating om te voorkomen dat broeken eraf glijden.

Extra opbergruimte voor sieraden of riemen

Je kunt de broekenhouders vanzelfsprekend dus gebruiken om broeken en jeans op te hangen. Bij de luxe varianten is het zelfs mogelijk om extra bakjes te bestellen om riemen of andere accessoires in op te bergen. Zo zie je meteen of de sieraden matchen met de door jou gekozen broek of jeans. Bovendien zijn je sieraden en riemen zo netjes opgeruimd. Nooit meer los slingerende sieraden en riemen. Ideaal toch?

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 802 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!