30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-

LED bedlampjes

Kies je filter

sfeer in de slaapkamer

Handige verlichting als je nog een boek wil lezen

Licht speelt een belangrijke rol in het brengen van sfeer in de slaapkamer. Onze LED bedlampjes worden bevestigd aan het hoofdeinde van het bed. Met de flexibele arm kun je het bedlampje in iedere gewenste positie plaatsen, zodat het licht goed gericht kan worden op bijvoorbeeld een boek of tijdschrift. Daarnaast zorgt onze uitstapverlichting spacelight ervoor dat door de bewegingssensor het licht aangaat wanneer je uit bed stapt.

Toont alle 6 resultaten

arealight - led bedlampjes - set van 2 | HOMEWORQ
arealight - set van 2 - wit | HOMEWORQ
spacelight - set van 2 | HOMEWORQ
stix - set van 2 | HOMEWORQ
flexi-r - set van 2 - zwart - led bedlampjes | HOMEWORQ
flexi-r - set van 2 - wit - led bedlampjes | HOMEWORQ

Sfeervolle design bedlampjes

Wil je een bedlampje in mat zwart of liever in wit? De flexi-r en de arealight led bedlampjes zijn in beide kleuren leverbaar. Al onze bedlampjes hebben een flexibele arm waarmee je ze in iedere gewenste hoek kunt draaien. Handig voor als je nog graag een boekje leest ’s avonds. De design bedlampjes hebben een mooie lichtkleur en de stix led bedlampjes zijn zelfs traploos dimbaar. Zo stel je zelf erg gemakkelijk een sfeervolle lichtsterkte in.

Uitstapverlichting met bewegingssensor

Als je ’s nachts uit bed moet en de lichtknop is niet binnen handbereik, dan is onze uitstapverlichting spacelight ideaal om je weg te vinden in het donker. Deze verlichting monteer je aan de onderkant van je bed en gaat automatisch aan zodra je een voet buiten het bed zet. Het fijne, warmwitte licht heeft een eenvoudig in te stellen brandduur van tussen de 20 seconden en 4 minuten. Dat geeft je voldoende tijd om in een verlichte kamer weer terug te lopen naar je bed. De uitstapverlichting past onder ieder bed en kun je aansluiten met een stekker.

Hoe monteer ik led bedlampjes?

Onze led bedlampjes zijn erg eenvoudig op het hoofdbord van je bed te bevestigen. Met slechts enkele spaanplaatschroeven bevestig je de handige bedlampjes al op je bed. Bij de flexi-r worden deze schroefjes zelfs meegeleverd. De spacelight uitstapverlichting is op eenzelfde manier te monteren, maar die wordt natuurlijk onder je bed gemonteerd. Nadat de led bedlampjes zijn bevestigd, sluit je alle stekkers eenvoudig aan op de  meegeleverde stekkertrafo/adapter. Zo heb je in een handomdraai alle verlichting werkend!

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 830 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!