houten greep oslo – essen/zwart

Vanaf 12,40

Deze mooie, houten design greep Oslo is vervaardigd uit één stuk essenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, mat zwarte lak die beschermt tegen beschadigingen.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Een houten deurgreep voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geeft een behoorlijke boost aan de uitstraling van jouw ruimte. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Oslo is vervaardigd uit één stuk essenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon, dat nog steeds zichtbaar is door de lak.

Van deze sterke matte lak krijgt de greep een mooie diepe zwarte kleur. Dit geeft de handgreep een strakke uitstraling, wat ervoor zorgt dat de handgreep op veel verschillende manieren toe te passen is en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen is. Ook zorgt de lak ervoor dat de greep beschermd wordt tegen beschadigingen. De houten kastgreep is aan de zijkanten rond afgewerkt, wat deze handgreep ook geschikt maakt voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Ook heeft deze greep minimalistische, chique uitstraling doordat de grepen niet diep zijn, maar mooi tegen de kast rusten. Hierdoor zijn ze goed te gebruiken binnen een moderne huisinrichting.

De handgreep is verkrijgbaar in verschillende boormaten, variërend van 128 mm tot 256 mm. Hierdoor kun je ze op vrijwel alle type meubels toepassen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een grote kledingkast met grote handgrepen. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze zwart essenhouten versie is de Oslo ook leverbaar als eikenhouten of walnoothouten handgreep. Ook heeft oslo een zusje! De handgreep sandved lijkt veel op oslo, maar heeft een net wat andere basis en andere afmetingen.

Specificaties

Artikelnummer

houten greep oslo – essen/zwart

boorafstand

128 mm, 256 mm

lengte

164 mm, 284 mm

hoogte

19 mm

breedte

28 mm

materiaal

hout

kleur

zwart

afwerking

zwart gelakt

merk

Vonsild

ontwerp

tuba

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.