30 dagen retour
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Gratis verzending vanaf €99,-
Keukenkastinrichting | HOMEWORQ

Keukenkastinrichting

Kies je filter

praktisch spaans design

Upgrade je keuken met onze keukenkastoplossingen

Wil je je keuken een upgrade geven? Met de keukenkast inrichting van HOMEWORQ voorzie je je keuken in een handomdraai van erg handige accessoires die het gebruik van je keuken gemakkelijker en efficiënter maakt. Zo hoef je dus helemaal niet meteen een hele nieuwe keuken aan te schaffen!

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Ideale hoekoplossing: benut je hoekkasten efficiënter met de Dolphin

Bij het maken van een keuken wil je alle beschikbare ruimte natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. Bij hoekkeukens heb je vaak één of meerdere hoeken die met een normale standaard kast of lade niet optimaal gebruikt wordt. De Dolphin is een hoekoplossing met twee, afzonderlijk van elkaar, uittrekbare plateaus. Deze benutten de hoek tot achterin de kast. Daarmee benut je dus alle ruimte van deze kast. Bovendien is het systeem voorzien van softclose én easy-opening! Het openen en sluiten van de Dolphin gaat daarom erg soepel.

Inbouwprullenbakken op maat

Een prullenbak of afvalemmer heb je het liefst niet in het zicht in je keuken. Een inbouw prullenbak kan dan uitkomst bieden! Dit type afvalemmer is eenvoudig in te bouwen in jouw keukenkastjes. De afvalbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Je kunt kiezen voor één grotere afvalemmer of een systeem die uit twee, drie of zelfs vier verschillende prullenbakken bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld het afval meteen scheiden. Voor ieder keukenkastje bestaat de perfecte oplossing!

Verberg je hand- en theedoeken achter een keukenkastje

Ook de handdoeken en theedoeken heb je in de keuken het liefst uit het zicht. Toch? Dè oplossing is een uittrekbare handdoekhouder. De handdoekhouder is eenvoudig opschroefbaar op de zijwand van een keukenkast, waardoor deze in een keukenkast valt en de handdoeken niet zichtbaar zijn. Doordat de handdoekhouder uitschuifbaar is, kun je er toch gemakkelijk bij. Het opbergen van handdoeken in de keuken is nog nooit zo makkelijk geweest!

De waardering van homeworq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 775 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!