• 30 dagen retour
  • Deskundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending vanaf €100,-
Schuifdeursystemen | HOMEWORQ

Schuifdeursysteem

Filter op categorie

Filter op wieltype

Filter op bevestiging

Filter op KLEUR

Filter op BOORAFSTAND

Uitleg

Filter op sluiting

Filter op Belastbaarheid

Filter op Prijs

praktisch en luxe

Maak eenvoudig zelf een schuifdeursysteem voor jouw kast op maat

Wil je zelf een kast op maat maken met een schuifdeur? Met onze verschillende schuifdeursystemen van Indaux is dat een fluitje van een cent! Van complete spiegeldeuren tot schuifdeuren met drie delen. Werkelijk alles is mogelijk. De schuifdeurkast wordt standaard voorzien van softclosing en de loopwielen zijn kogelgelagerd zodat deze soepel en geruisloos loopt. Ze zijn verkrijgbaar in negen standaard kleuren. Wil je liever een RAL-kleur? Ook dat kan. We laten de kast dan poedercoaten in de gewenste kleur. Je kunt jouw creativiteit dus op de vrije loop laten!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Onderlopende systemen: opschroefbaar, opplakbaar of infreesbaar

Met onze onderlopende schuifdeursystemen kun je kiezen voor opschroefbare, opplakbare en infreesbare systemen. Met een onderlopend systeem rollen de deuren over een rails op de onderzijde van de kast. Wanneer je voor dit systeem kiest, liggen de deuren altijd voor elkaar wanneer de kast gesloten is. Deze systemen zijn geschikt voor deuren tot maximaal 50kg.

Bovenlopende systemen met draagkracht van minimaal 50kg

Je raadt het misschien al. Met een bovenlopend schuifdeursysteem hangen en rollen de deuren aan een rails aan de bovenzijde van de kast. Alle bovenlopende systemen zijn opschroefbaar en hebben een draagkracht van minimaal 50kg per deur! Deze systemen zijn ook voorzien van softclose of rem zodat de deur altijd netjes en zachtjes sluit.

Verticaal lopende systemen: twee opties

Liever een schuif systeem in je kast waarbij je de deuren omhoog en omlaag kunt schuiven? Dan zijn de verticaal lopende systemen wat je zoekt! Het verti-go systeem is een synchroon lopend schuifdeurbeslag voor verticaal schuivende deuren. Dit systeem is leverbaar in twee verschillende systemen: exterieur en interieur. Bij het exterieur systeem lopen de deuren in geopende positie buiten de rails. De hoogte van de kast moet hierbij minimaal gelijk zijn aan de hoogte van de deuren wanneer deze gesloten is. Bij het interieur systeem blijven de deuren ook in geopende toestand binnen de rails, waardoor de hoogte van de kast gelijk moet zijn aan de hoogte van de deuren wanneer deze open zijn.

De deuren naar de zijkant of volledig uit het zicht?

Maar ook een vouwschuifdeur systeem behoort tot de mogelijkheden. De geopende deuren vouwen dan in elkaar en worden dan gemakkelijk weggeschoven naar de zijkanten. Of ga voor een draaischuifdeur systeem. In tegenstelling tot de deuren die naar de zijkanten schuiven bij het vouwschuifdeur systeem, verdwijnen de deuren bij het draaischuifdeur systeem in de kast zelf! Ideaal voor bijvoorbeeld een tv-meubel.

De waardering van homeworq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 348 reviews.
Neem contact op
1
Hi! 👋
Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een bericht via Whatsapp!