houten greep silkeborg – eiken

Vanaf 12,-

Deze mooie, houten design greep Silkeborg is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Een houten deurgreep voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geeft een behoorlijke boost aan de uitstraling van jouw ruimte. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Silkeborg is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De getoonde kleuren en nerfpatronen zijn indicatief. Wij hebben ons best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven, maar er kunnen kleurnuances ontstaan.

Het eikenhout geeft een mooie lichtbruine kleur aan de handgreep, wat ervoor zorgt dat de handgreep op veel verschillende manieren toe te passen is en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen is. Het geeft veel warmte aan je interieur. De houten kastgreep is aan de zijkanten rond afgewerkt, wat deze eiken handgreep ook geschikt maakt voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

De grepen worden afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. De handgreep is verkrijgbaar in verschillende boormaten, variërend van 128 mm tot 256 mm. Hierdoor kun je ze op vrijwel alle type meubels toepassen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een grote kledingkast met grote handgrepen. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze eikenhouten versie is de Silkeborg ook leverbaar als walnoothouten, zwart essenhouten of onbehandelde handgreep

Specificaties

Artikelnummer

houten greep silkeborg – eiken

boorafstand

128 mm, 192 mm, 256 mm

lengte

144 mm, 208 mm, 272 mm

hoogte

32 mm

breedte

16 mm

materiaal

hout

kleur

eiken

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

pinta

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.