Oktober woonmaand

Geef jouw keuken een upgrade deze herfst!

Nu de herfst om de hoek is komen kijken zitten we weer meer binnen en beginnen de kluskriebels ook weer naar boven te komen! Of het nu een kleine aanpassing is in jouw huis of een groot project, deze maand is het de tijd om dit aan te pakken!

Daarom draait de hele maand oktober bij HOMEWORQ om het upgraden van jouw interieur! Per week lichten we hierbij een categorie uit. Deze week zijn dat de keukenplinten!

Daarom geven we deze week 15% korting op alle keukenplinten en toebehoren!

Maar waarom zijn plinten nu zo belangrijk?

Je zou denken dat plinten snel over het hoofd gezien worden, echter is dit een heel belangrijk element die de toon zet voor de stijl van jouw keuken. Wat wil je dat jouw keuken uitstraalt? Is dat gezelligheid en knusheid? Wil je het liever modern houden? Industrieel? Passende keukenplinten kunnen zomaar het verschil maken bij de stijl van jouw keuken.

Bij HOMEWORQ leveren we RVS keukenplinten van hoge kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen! Ook niet onbelangrijk als je in de weer bent met het koken. Het geborstelde RVS van de plinten is gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren keukens. We hebben de keukenplinten in vier verschillende hoogtes. Voor iedere keuken is dus wel een geschikte plint beschikbaar!

Wat natuurlijk ook een belangrijk element is bij het kiezen van keukenplinten zijn de afmetingen. Dus pak die meetlat erbij en meten maar!

Heb je vragen over de afmetingen van jouw keuken of twijfel je welke plintlengte je moet bestellen? Dan kun je ons altijd appen of mailen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Inspiratie

Wil je nog wat extra inspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze instagram: homeworq.nl