rvs keukenplint – 10cm hoog

Vanaf 15,20

Deze 10cm hoge keukenplinten met rvs zijn leverbaar in vier verschillende lengtes, 1 meter, 2 meter, 3 meter of 4 meter.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keukenplinten vervangen? Met onze rvs keukenplint met bijbehorende plintclips doe je dat eenvoudig zelf. Ze zijn gemakkelijk op maat te zagen en met de plinthoeken kun je zowel de binnen- als de buitenhoeken strak afwerken.

Onze plinten zijn gemaakt van pvc en de zichtzijde is mooi afgewerkt met geborsteld rvs voor een luxe uitstraling. Je kunt onze keukenplinten eenvoudig zelf korter zagen, het materiaal leent zich er uitstekend voor. Dit zou zelfs al met een ijzerzaagje kunnen, maar zeker ook met een afkortzaag. Let wel op dat je een zo fijn mogelijk zaagblad gebruikt voor het mooiste resultaat.

De onderkant is standaard voorzien van een waterkeringsprofiel, zodat water niet zomaar onder de keukenkasten loopt. Deze plint heeft een hoogte van 100mm en is leverbaar in vier verschillende lengtes, 1m, 2m, 3m of 4m. De achterzijde is voorzien van een sleuf waarin je de bijbehorende plintclips kunt schuiven. Naast deze hoogte van 100mm hebben we ook plinten van 120mm150mm en 180mm hoog.

We begrijpen dat het moeilijk is om een plint te bestellen op basis van een foto. Daarom kun je ook eerst een klein monsterstuk bestellen om de plint thuis goed te beoordelen. Zo sta je niet voor verrassingen!

Na het ontvangen van je bestelling willen we je vragen om de plint eerst te controleren op eventuele beschadigingen, voordat je deze op maat zaagt en monteert.

Specificaties

Artikelnummer

rvs keukenplint – 10cm hoog

lengte

1000 mm, 2000 mm, 3000 mm, 4000 mm

hoogte

100 mm

plint dikte

12,6 mm

materiaal

PVC

kleur

rvs-look

Verzending

Onze keukenplinten van 2 meter of langer worden vanwege hun lengte niet geleverd door PostNL, maar door onze speciale vervoerder DGL. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van lengtemateriaal. Door de langere lengtes zijn de verzendkosten wat hoger en valt het jammer genoeg buiten de voorwaarden voor gratis verzending. DGL bezorgt jouw bestelling thuis op werkdagen tussen 8.30-17.00u. 

Let op: je kunt dus niet kiezen voor een avondlevering of bezorging bij een PostNL-punt.