Slaapkamer

5 tips voor de perfecte kledingkast

Droom jij van een nieuwe, functionele en overzichtelijke garderobe? Maar weet je niet welke oplossing bij jou past? Dan ben je niet de enige! Daarom kun je hier hulp en inspiratie krijgen om een garderobe te vinden die perfect bij jou en jouw behoeften past.

Hieronder geven we je 5 tips voor het inrichten van de perfecte garderobe.

Tip 1 – Benut de hoogte van je ruimte

Benut de hoogte van de ruimte en leg de spullen die je bijna nooit gebruikt boven in. Zo benut je de ruimte in je huis optimaal. Bovendien krijg je een elegant design met grote, uniforme vlakken, waarachter je je spullen (en misschien wel je rommel?) kunt opbergen. Dat levert een harmonieuze en stijlvolle uitstraling op. Kies eventueel voor schuifdeuren met spiegel, waardoor ze een dubbele functie krijgen. Dat kan eenvoudig met onze schuifdeursysteem.

Tip 2 – Kies de perfecte verlichting

Denk aan de verlichting, zodat je ook op vroege, donkere ochtenden alles kunt vinden wat je nodig hebt. Voeg ook een uittrekspiegel toe, zodat je zeker weet dat je die dag de juiste outfit hebt gekozen.

Tip 3 – Pas de inrichting aan jouw behoeften aan

Kies de juiste inrichting voor jouw garderobe. Kies uit schoenenrekken, soft-close laden, uittrekbare spiegels en viltinrichting voor je mooiste accessoire. De inrichting van je garderobe moet een afspiegeling zijn van jouw behoeften en de manier waarop jij jezelf wilt organiseren.

Tip 3 - Pas inrichting aan | HOMEWORQ

Tip 4 – Exact opmeten

Wees zeer zorgvuldig bij het opmeten, want niets is zo vervelend als het achteraf nét niet blijkt te passen. Meten is weten!

Tip 4 - exact opmeten | HOMEWORQ

Tip 5 – Prioriteiten stellen

Stel de juiste prioriteiten! Is voor jouw project een klein budget of maximale ruimte het belangrijkste? Wat je budget en ruimte ook zijn, bij HOMEWORQ kun je terecht voor al jouw oplossingen. Voor ieder budget hebben we design producten om jouw plannen uit te voeren.