houten greep tornby – walnoot

Vanaf 15,-

Deze mooie, houten design greep Tornby is vervaardigd uit één stuk walnoothout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Tornby is vervaardigd uit één stuk walnoothout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De getoonde kleuren en nerfpatronen zijn indicatief. Wij hebben ons best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven, maar er kunnen kleurnuances ontstaan.

Het walnoothout geeft een mooie donkerbruine kleur aan de handgreep, dit maakt de handgreep een hele chique toevoeging aan jouw interieur. De handgreep is op veel verschillende manieren toe te passen en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen en het geeft bovendien veel warmte aan je interieur. De houten kastgreep heeft een minimalistische, chique uitstraling doordat de grepen niet diep zijn, maar mooi tegen de kast rusten. Hierdoor zijn ze goed te gebruiken binnen een moderne huisinrichting.

De grepen worden afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. De handgreep is verkrijgbaar in verschillende boormaten, variërend van 128 mm tot 320 mm. Dit maakt dat deze handgreep in langere boormaten beschikbaar is dan onze andere grepen, wat deze greep zeer geschikt maakt voor grotere kasten waarbij je de houten grepen kunt gebruiken als mooie ‘eyecatcher’. Echter kun je ze, afhankelijk van de boormaat die je kiest, op vrijwel alle type meubels toepassen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een grote kledingkast met grote handgrepen.

De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven. Naast deze walnoot versie is de Tornby ook leverbaar als eikenhouten handgreep en als mat zwarte essenhouten handgreep.

Specificaties

Artikelnummer

houten greep tornby – walnoot

boorafstand

128 mm, 160 mm, 224 mm, 320 mm

lengte

181 mm, 212 mm, 277 mm, 373 mm

hoogte

19 mm

breedte

17 mm

materiaal

hout

kleur

walnoot

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

listo

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.