houten greep holsted – essen/zwart

Vanaf 11,30

Deze mooie, houten design greep Holsted is vervaardigd uit één stuk essenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, mat zwarte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Holsted is vervaardigd uit één stuk essenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon, dat nog steeds zichtbaar is door de lak.

Van deze sterke matte lak krijgt de greep een mooie diepe zwarte kleur. Dit geeft de handgreep een strakke uitstraling, wat ervoor zorgt dat de handgreep op veel verschillende manieren toe te passen is en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen is. De mat zwarte kleur maakt de handgreep heel veelzijdig en makkelijk te combineren met allerlei meubels. Ook zorgt de lak ervoor dat de greep beschermd wordt tegen beschadigingen. De houten kastgreep heeft een zeer strak design en past perfect op jouw kast of keuken. Dit maakt dat deze houten greep mooi één wordt met het interieur. Ook geeft het een chique en unieke uitstraling. Het bijzondere design zorgt er bovendien voor dat de greep makkelijk vast te pakken is.

De handgreep is verkrijgbaar in verschillende boormaten, variërend van 64 mm tot 128 mm. Dit maakt de handgrepen relatief kleiner. Echter zijn ze op vrijwel alle type meubels toe te passen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een wat grotere kledingkast met wat grotere handgrepen. De grepen zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze zwart essenhouten versie is de Holsted ook leverbaar als walnoothouten en eikenhouten handgreep.

Specificaties

Artikelnummer

houten greep holsted – essen/zwart

boorafstand

64 mm, 128 mm

lengte

80 mm, 170 mm

hoogte

19 mm

breedte

30,5 mm

materiaal

hout

kleur

zwart

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

ante

garantie

1 jaar

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.