houten greep holsted – eiken

Vanaf 13,339,22

-30%

Deze mooie, houten design greep Holsted is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Holsted is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze eikenhouten versie is de Holsted ook leverbaar als walnoothouten en zwart essenhouten handgreep.

Specificaties

Artikelnummer

houten greep holsted – eiken

boorafstand

64 mm, 128 mm

lengte

80 mm, 170 mm

hoogte

19 mm

breedte

30,5 mm

materiaal

essenhout

kleur

zwart

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

ante

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houd vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.