uittrekbaar schoenenrek – antraciet

Vanaf 149,-

Deze volledig uittrekbare schoenenrekken zijn gemaakt van verchroomd of antraciet staal en leverbaar in twee verstelbare breedtematen, van 450-650mm of 640-1000mm. Het rek heeft twee etages. De kogelgelagerde geleiders zorgen voor een soepele loop en zijn daarnaast voorzien van softclosing.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Deze volledig uittrekbare schoenenrekken zijn gemaakt van antraciet staal en leverbaar in twee verstelbare breedtematen, van 450-650mm of 640-1000mm. Het rek heeft twee etages. De kogelgelagerde geleiders zorgen voor een soepele loop en zijn daarnaast voorzien van softclosing.

Het volgende is inbegrepen:
  • Eén uittrekbaar schoenenrek
  • Hettich softclosing ladegeleider set (links + rechts)
Het volgende is niet inbegrepen:

Dit uittrekbare schoenenrek wordt standaard geleverd zónder montagemateriaal. Je hebt de volgende schroeven nodig om het rek te monteren:

  • 4x ø4x16mm spaanplaatschroef met platte kop

Let op! Als je dit schoenenrek wilt monteren in een kast met deuren (en dus met uitstekende scharnieren), dan dien je één zijde wat verder van de wand te monteren. Daarvoor heb je twee opvulstukken nodig. Die monteer je dan samen met de ladegeleider tegen de wand aan, zie de handleiding voor de toelichting. Ook heb je dan vanzelfsprekend wat langere schroeven nodig; 2x ø4x35mm spaanplaatschroef met platte kop.

Specificaties

Artikelnummer

uittrekbaar schoenenrek – antraciet

breedte

450-650 mm, 640-1000 mm

kleur

antraciet

merk

menage & confort

materiaal

staal

hoogte

170 mm

diepte

487 mm

inbouwhoogte

min. 200 mm

inbouwdiepte

min. 495 mm

montage

tweezijdig opschroefbaar

softclosing

ja

functionaliteit

uittrekbaar

inclusief

geleider

garantie

2 jaar

Montage

Klusniveau    Klusniveau - gemiddeld

De montage van dit uittrekbare schoenenrek is niet moeilijk. Je monteert de geleiders aan de wanden en vervolgens bevestig je het rek in de geleiders. Bekijk voor verdere details de montagehandleiding.

Montagehandleiding uittrekbaar schoenenrek