geribbelde aluminium kledingroede – 30x16mm

Vanaf 14,-

Onze kastbuizen zijn in verschillende afmetingen, materialen en afwerkingen verkrijgbaar. Dit is een kastbuis van geribbeld aluminium met een lengte van 5000mm. De kastbuis is naadloos getrokken. Samen met de kastbuishouder en middendrager vormt het een compleet geheel.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Een kledingroede is een essentieel onderdeel in jouw kledingkast. Het biedt de perfecte oplossing voor het netjes en kreukvrij ophangen van jouw kleding. Onze kledingroede is niet alleen praktisch, maar sluit ook naadloos aan bij elk interieur. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, staat deze roede garant voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.

Deze geribbelde kastbuis heeft een karakteristieke uitstraling door de aluminium look. Dit maakt deze roede een mooie eyecatcher. De roede is verkrijgbaar in verschillende lengtes en is indien nodig eenvoudig zelf op de juiste maat te zagen. De kastbuis is naadloos getrokken. Samen met de kastbuishouder en middendrager vormt het een mooi afgewerkt en compleet geheel.

Zijwandbevestiging

Als je de kledingroede van wand tot wand wilt ophangen kun je deze kastroedehouder gebruiken. Je bevestigt ze eenvoudig met twee schroeven in de muur (niet meegeleverd).

Plankbevestiging

Wanneer je een legplank hebt en je wilt de kast een nog luxere uitstraling geven, dan monteer je de roede onder de plank. Daarvoor gebruik je deze kastroedehouder. Je bevestigt deze met een schroef van bovenaf, door de legplank heen met een M6-schroef.

Als je een behoorlijke lengte gaat overbruggen is het verstandig om extra steun te geven met deze middendrager.

Specificaties

Artikelnummer

geribbelde aluminium kledingroede – 30x16mm

lengte

950 mm, 1500 mm, 2000 mm, 5000 mm

vorm

ovaal

breedte

16 mm

hoogte

30 mm

materiaal

aluminium

kleur

aluminium

afwerking

geribbeld

montage

plankbevestiging, zijwandbevestiging

Verzending

Onze kledingroedes van 2 meter of langer worden vanwege hun lengte niet geleverd door PostNL, maar door onze speciale vervoerder DGL. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van lengtemateriaal. Door de langere lengtes zijn de verzendkosten wat hoger en valt het jammer genoeg buiten de voorwaarden voor gratis verzending. DGL bezorgt jouw bestelling thuis op werkdagen tussen 8.30-17.00u. 

Let op: je kunt dus niet kiezen voor een avondlevering of bezorging bij een PostNL-punt.