moonlight – inbouw led spot sets – rvs-look

Vanaf 140,-

Deze complete led spot set bestaat uit twee, drie of vijf rvs-look moonlight led inbouwspots met 30W trafo. Je hebt de keuze voor twee soorten aansturing van de ledspots een draadloze wandschakelaar of een afstandsbediening.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Deze complete set bestaat uit twee, drie of vijf rvs-look moonlight led inbouwspots en een 30W trafo met een ontvanger en een zogenaamde 6-weg verdeler. De moonlight ledspots geven een mooi en diffuus licht en hebben een traploos instelbare kleurtemperatuur van 3000-6000 °Kelvin, van warm wit naar koud wit. Zie ook de afbeelding voor een indicatie van de verschillende kleurtemperaturen. Deze inbouwspots kun je inliggend monteren in bijvoorbeeld het plafond. Daarvoor dien je een gat te boren van Ø58mm. De ledspot is voorzien van klemmen, zodat je de spot gemakkelijk in het gat klikt.

Onze led spots kunnen niet direct op het stroomnet aangesloten worden, daarvoor dient de meegeleverde trafo. Deze zorgt ervoor dat de stroom van 220V wordt omgezet naar 12V voor de ledspots. De trafo is standaard voorzien van een eurostekker die je gewoon in een stopcontact steekt. De ontvanger dient op de trafo aangesloten te worden, deze zorgt ervoor dat je de led spots kunt aansturen met de wandschakelaar of afstandsbediening. De 6-weg verdeler (LED-stekkerdoosje) dient weer aangesloten te worden op de ontvanger. De stekkers van de ledspots kunnen vervolgens weer in de 6-weg verdeler geklikt worden. Zie ook de handleidingen onder bij de uitleg over de montage.

Het volgende is inbegrepen:
  • 2x, 3x of 5x moonlight inbouw led spot met 1,8 meter aansluitkabel
  • 30W trafo met eurostekker en 6-weg verdeler
  • Draadloze wandschakelaar of afstandsbediening om de led spots mee te bedienen.
Het volgende is niet inbegrepen:

Het kan natuurlijk zijn dat je een grotere afstand moet overbruggen dan dat met de 1,8 meter aansluitkabels mogelijk is. Dan is het verstandig om één of meerdere LED-verlengkabeltjes bij te bestellen. Daarmee kun je bijvoorbeeld de 6-weg verdeler dichter bij de led spots brengen of misschien juist een wat verder gelegen led spot toch aansluiten op de 6-weg verdeler.

Specificaties

Artikelnummer

moonlight – inbouw led spot sets – rvs-look

aantal spots

2, 3, 5

aansturing

afstandsbediening wit, draadloze wandschakelaar

Ø

63 mm

kleur

rvs-look

afwerking

mat

materiaal

kunststof

montage

inbouw

infreesmaat

Ø: 58mm, d: 12mm

buitenmaat

Ø: 63mm, d: 12mm

dimbaar

ja

kleurtemperatuur

instelbaar wit – 3000-6000K

straalhoek

110 °

lichtstroom

202 lm

wattage / spot

3,2 W

voltage

12 V

ip-waarde

ip20

isolatieklasse

3

type trafo

30W trafo

cri >

80

garantie

2 jaar

Montage

Klusniveau   Klusniveau - beginner

De montage van deze led spot sets is erg eenvoudig. Met het in elkaar klikken van enkele stekkers heb je de verlichting aangesloten. Bekijk zeker ook even de handleiding om te zien hoe eenvoudig je de aansturing koppelt aan de verlichting.

Handleiding led spot sets met afstandsbediening

Handleiding led spot sets met wandschakelaar