chip – inbouw led spots – rvs-look

Vanaf 49,50

Deze complete led spot set bestaat uit twee, drie of vijf rvs-look chip led inbouwspots en een 15W trafo. Je hebt de keuze voor twee soorten kleurtemperatuur van 3000K (warm wit) of 4000K (neutraal wit).

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Deze complete set bestaat uit twee, drie of vijf rvs-look chip led inbouwspots en een 15W trafo met een zogenaamde 6-weg verdeler. Onze led spots kunnen niet direct op het stroomnet aangesloten worden, daarvoor dient de meegeleverde trafo. Deze sluit je aan op een bestaande schakelaar. Bij het aan/uitzetten van de schakelaar zorgt de trafo ervoor dat de stroom van 220V wordt omgezet naar 12V voor de ledspots.

De chip ledspots geven een mooi en diffuus licht en hebben een vaste kleurtemperatuur van 3000K (warm wit) of 4000K (neutraal wit). Zie ook de afbeelding voor een indicatie van de verschillende kleurtemperaturen. Deze inbouwspots kun je inliggend monteren in bijvoorbeeld het plafond. Daarvoor dien je een gat te boren van Ø58mm. De ledspot is voorzien van klemmen, zodat je de spot gemakkelijk in het gat klikt.

De 15W trafo is standaard voorzien van een eurostekker en wordt geleverd inclusief een 6-weg verdeler (LED-stekkerdoosje). De eurostekker zit aan de trafo vast met een kroonsteentje. Wanneer je de verlichting aan wilt sluiten op een bestaande schakelaar kun je het dekseltje van de trafo openschroeven en de eurostekker vervangen voor schakeldraden.

Het volgende is inbegrepen:
  • 2x, 3x of 5x chip inbouw led spot met 1,8 meter aansluitkabel
  • 15W trafo met eurostekker en 6-weg verdeler
Het volgende is niet inbegrepen:

Het kan natuurlijk zijn dat je een grotere afstand moet overbruggen dan dat met de 1,8 meter aansluitkabels mogelijk is. Dan is het verstandig om één of meerdere LED-verlengkabeltjes bij te bestellen. Daarmee kun je bijvoorbeeld de 6-weg verdeler dichter bij de led spots brengen of misschien juist een wat verder gelegen led spot toch aansluiten op de 6-weg verdeler.

Specificaties

Artikelnummer

chip – inbouw led spots – rvs-look

aantal spots

2, 3, 5

kleurtemperatuur

warm wit – 3000K, neutraal wit – 4000K

vorm

rond

materiaal

aluminium

kleur

rvs-look

montage

inbouw

buitenmaat

Ø: 65mm, d: 12mm

infreesmaat

Ø: 58mm, d: 14mm

straalhoek

58 °

lichtstroom

180 lm

type trafo

15W trafo

cri >

80

wattage / spot

2,5 W

voltage

12 V

ip-waarde

ip20

isolatieklasse

3

inclusief

1.8m aansluitkabel en 15W trafo