staafgreep copenhagen – mat zwart

Vanaf 7,60

Deze mooie, moderne staafgreep Copenhagen is afgewerkt in mat zwart en verkrijgbaar in verschillende boormaten. Naast deze mat zwarte versie is de staafgreep ook leverbaar in een rvs-look afwerking. De montage van deze moderne staafgreep Copenhagen is erg gemakkelijk.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, moderne staafgreep Copenhagen is afgewerkt in mat zwart en verkrijgbaar in verschillende boormaten. Naast deze mat zwarte versie is de staafgreep ook leverbaar in een rvs-look afwerking. De montage van deze moderne staafgreep Copenhagen is erg gemakkelijk. Ze worden geleverd met losse pootjes. De meegeleverde lange M4x42mm bouten worden in de greep bevestigd, via het front van de keuken- of kastdeur en de pootjes.

Specificaties

Artikelnummer

staafgreep copenhagen – mat zwart

boorafstand

96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm, 320 mm, 576 mm

kleur

zwart

materiaal

metaal

afwerking

mat

A

96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm, 320 mm, 576 mm

B

156 mm, 188 mm, 220 mm, 272 mm, 400 mm, 656 mm

C

12 mm

D

34 mm

type

handgrepen

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.