hoekgreep brooklyn – aluminium

Vanaf 4,75

Deze hoekgreep Brooklyn is afgewerkt in aluminium-look. Hoekgrepen zoals deze Brooklyn monteer je als het ware “over het deurtje of front”, zie ook de foto’s voor een voorbeeld.  Naast deze aluminium-look versie is hoekgreep Brooklyn ook leverbaar in een mat zwarte of een rvs-look afwerking. De montage van deze moderne, strakke hoekgreep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met spaanplaatschroeven.

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categories: ,

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Een hoekgreep zoals deze Brooklyn monteer je als het ware “over het deurtje of front”, zie ook de foto’s voor een voorbeeld. De hoekgreep Brooklyn is afgewerkt in aluminium-look. Naast deze aluminium-look versie is hoekgreep Brooklyn ook leverbaar in een mat zwarte afwerking of een rvs-look afwerking. De montage van deze moderne, strakke hoekgreep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met spaanplaatschroeven.

Specificaties

Artikelnummer

hoekgreep brooklyn – aluminium

lengte

104 mm, 300 mm

kleur

aluminium

boorafstand

64 mm, 260 mm

materiaal

aluminium

afwerking

mat

A

64 mm, 260 mm

B

104 mm, 300 mm

C

40 mm

D

20 mm

type

hoekgrepen

garantie

2 jaar