greep salo – diamond cut – mat zwart

Vanaf 10,30

Deze greep Salo is afgewerkt in mat zwart en verkrijgbaar in verschillende maten. Naast deze mat zwarte versie is greep Salo ook leverbaar in mat wit en mat goud. De montage van deze klassieke  greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze greep Salo is afgewerkt in mat zwart en verkrijgbaar in verschillende maten. De greep wordt geleverd met een plaatje. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze gebruikt tijdens het monteren. Ook is het plaatje, buiten dat het een mooie look geeft, handig voor het verbergen van eerdere boorgaten.

Naast deze mat mat zwarte versie is greep Salo ook leverbaar in mat wit en mat goud. De montage van deze greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Specificaties

Artikelnummer

greep salo – diamond cut – mat zwart

boorafstand

128 mm, 160 mm, 224 mm

kleur

zwart

lengte

165 mm, 197 mm, 261 mm

materiaal

metaal

afwerking

mat

dikte

14 mm

hoogte

35 mm

type

handgrepen

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.