greep sala – mat wit

Vanaf 4,80

Deze greep Sala is afgewerkt in mat wit en verkrijgbaar in verschillende maten. Naast deze mat gouden versie is greep Sala ook leverbaar in mat zwart of mat goud. De montage van deze moderne greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze greep Sala is afgewerkt in mat wit en verkrijgbaar in verschillende maten. Naast deze mat zwarte versie is greep Sala ook leverbaar in mat zwart en mat wit. De montage van deze moderne greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Specificaties

Artikelnummer

greep sala – mat wit

boorafstand

128 mm, 160 mm, 192 mm, 320 mm

kleur

wit

lengte

136 mm, 168 mm, 200 mm, 328 mm

materiaal

metaal

afwerking

mat

dikte

12 mm

hoogte

27 mm

type

handgrepen

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.