greep miami – chroom – glans

Vanaf 5,194,61

Deze greep Miami is afgewerkt in glanzend chroom, maar daarnaast ook leverbaar in een rvs-look afwerking. De montage van deze greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze greep Miami is afgewerkt in glanzend chroom, maar daarnaast ook leverbaar in een rvs-look afwerking. De montage van deze greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven. De greep is 23mm hoog, 202mm lang het handvat is 12mm dik.

Specificaties

Artikelnummer

greep miami – chroom – glans

boorafstand

96 mm, 160 mm

kleur

chroom

materiaal

zamak

afwerking

glanzend

A

96 mm, 160 mm

B

138 mm, 202 mm

C

12 mm

D

23 mm

type

metalen grepen

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houd vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.