greep manhattan – antraciet – structuur

Vanaf 8,-

Deze mooie, design greep Manhattan is afgewerkt in antraciet, maar daarnaast ook verkrijgbaar in een rvs-look afwerking, als mat zwarte handgreep of als mooie, mat gouden handgreep. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe handgrepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, rechte design greep Manhattan is afgewerkt in antraciet en verkrijgbaar in verschillende boormaten. De greep is bovendien voorzien van een structuur of reliëf voor een extra touch. Naast deze antraciete handgreep is de Manhattan ook leverbaar in een rvs-look afwerking, als mat zwarte handgreep of als mooie, mat gouden handgreep. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Specificaties

Artikelnummer

greep manhattan – antraciet – structuur

boorafstand

128 mm, 160 mm, 192 mm

lengte

138 mm, 170 mm, 202 mm

hoogte

26 mm

breedte

20 mm

materiaal

aluminium

kleur

antraciet

afwerking

mat structuur

type

handgrepen

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.