houten greep skagen – donker eiken

Vanaf 47,50

Deze mooie, houten design greep Skagen is vervaardigd uit één stuk donker eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De grepen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende boormaten.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Een houten deurgreep voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geeft een behoorlijke boost aan de uitstraling van jouw ruimte. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Skagen is vervaardigd uit één stuk donker eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De getoonde kleuren en nerfpatronen zijn indicatief. Wij hebben ons best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven, maar er kunnen kleurnuances ontstaan.

Het eikenhout geeft een mooie donkere kleur aan de handgreep, dit maakt de handgreep een hele chique toevoeging aan jouw interieur. De handgreep is op veel verschillende manieren toe te passen en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen. Het geeft veel warmte aan je interieur.

De grepen worden afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. De handgreep is verkrijgbaar in boormaten. Hierdoor kun je ze op vrijwel alle type meubels toepassen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een grote kledingkast met grote handgrepen. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze donker eikenhouten versie is de Skagen ook leverbaar als licht eikenhouten en onbehandelde handgreep

Specificaties

Artikelnummer

houten greep skagen – donker eiken

boorafstand

224 + 288 mm, 448 + 512 mm

lengte

496 mm, 720 mm

hoogte

38 mm

breedte

18 mm

materiaal

hout

kleur

donker eiken

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

magnum

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.