houten greep esbjerg – eiken

Vanaf 14,10

Deze mooie, houten design greep Esbjerg is afgewerkt in eiken en verkrijgbaar in verschillende boormaten. Naast deze eiken versie is de Esbjerg ook leverbaar in een walnoothout afwerking. De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Welke boorafstand heb ik nodig?

Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categorie:

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe grepen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design greep Esbjerg is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De getoonde kleuren en nerfpatronen zijn indicatief. Wij hebben ons best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven, maar er kunnen kleurnuances ontstaan.

Het eikenhout geeft een mooie lichtbruine kleur aan de handgreep, wat ervoor zorgt dat de handgreep op veel verschillende manieren toe te passen is en op veel verschillende stijlen kasten te plaatsen is. Het geeft veel warmte aan je interieur. De houten greep esbjerg is een elegante, lange houten greep. De houten greep heeft een praktische vorm door de bolling. Dit maakt de greep handig in gebruik.

De grepen worden afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen. De handgreep is verkrijgbaar in verschillende boormaten, variërend van 160 mm tot 320 mm. Dit maakt dat deze handgreep in langere boormaten beschikbaar is dan onze andere grepen, wat deze greep zeer geschikt maakt voor grotere kasten waarbij je de houten grepen kunt gebruiken als mooie ‘eyecatcher’. Echter kun je ze, afhankelijk van de boormaat die je kiest, op vrijwel alle type meubels toepassen, van nachtkastje met kleine greepjes, tot een grote kledingkast met grote handgrepen.

De montage van deze moderne, strakke greep is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Specificaties

Artikelnummer

houten greep esbjerg – eiken

boorafstand

160 mm, 192 mm, 320 mm

lengte

200 mm, 238 mm, 390 mm

hoogte

16 mm, 18 mm

breedte

33 mm, 34 mm, 37 mm

materiaal

hout

kleur

eiken

afwerking

mat

merk

Vonsild

ontwerp

morph

Boorafstand

Hoe meet ik de boorafstand?

Grepen zijn te koop in een aantal standaardmaten. Om zeker te weten welke boorafstand je moet hebben, is het dus verstandig om even te meten. Dat doe je als volgt:

Zorg dat je de huidige greep even van je keukenkastje of lade haalt. Je houdt vanzelfsprekend twee boorgaten over. Wanneer je de afstand tussen de twee boorgaten meet heb je de afstand gemeten die wij de boorafstand noemen. De standaardmaten zijn 32 mm of een veelvoud daarvan zoals 64 mm, 96 mm, 128 mm, enz.