set eindkappen voor bordenrekken

Vanaf 12,70

Deze eindkappen voor de luxe bordenrekken van Menage Confort zijn perfect om ronde borden netjes en praktisch op te bergen in een lade. Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren; zilvergrijs, wit of antraciet.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categories: ,

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Deze luxe bordenrekken van het merk Menage Confort zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, zilvergrijs, wit en antraciet. Ze zijn perfect om ronde borden netjes en praktisch op te bergen in een lade. De bordenrekken zijn gemaakt van hard kunststof (ABS) in schuifbare elementen van 150mm diep.

Eén element heeft ruimte voor 5 borden, maar je kunt meerdere van deze elementen aan elkaar schuiven. Om het mooi af te werken dien je aan beide uiteinden deze eindkappen te gebruiken. De eindkappen zorgen ervoor dat je twee extra borden kunt plaatsen. Hiermee kun je jouw bordenlade helemaal naar eigen wens indelen.

Het volgende is inbegrepen:
  • Een set eindkappen voor het luxe bordenrek (links + rechts)

Specificaties

Artikelnummer

set eindkappen voor bordenrekken

kleur

antraciet, wit, zilvergrijs

hoogte

85 mm

breedte

270 mm

diepte

25 mm

materiaal

ABS

Montage

Klusniveau   Klusniveau - beginner

De montage van de eindkappen aan het bordenrek is erg eenvoudig. Je schuift de verschillende delen simpel in elkaar. Bekijk de montagehandleiding voor verdere details.

Montagehandleiding bordenrekken