bordenrekken voor ronde borden

Vanaf 21,-

Deze luxe bordenrekken van het merk Menage Confort zijn perfect om ronde borden netjes en praktisch op te bergen in een lade. Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren; zilvergrijs, wit of antraciet.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categories: ,

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Deze luxe bordenrekken van het merk Menage Confort zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, zilvergrijs, wit en antraciet. Ze zijn perfect om ronde borden netjes en praktisch op te bergen in een lade. De bordenrekken zijn gemaakt van hard kunststof (ABS) in schuifbare elementen van 150mm diep.

Eén element heeft ruimte voor 5 borden, maar je kunt meerdere van deze elementen aan elkaar schuiven. Om het mooi af te werken dien je aan beide uiteinden de eindkappen te gebruiken. De eindkappen zorgen ervoor dat je twee extra borden kunt plaatsen. Hiermee kun je jouw bordenlade helemaal naar eigen wens indelen.

Het volgende is inbegrepen:
  • Eén bordenrek element
Het volgende is niet inbegrepen:

Het is te adviseren om deze bordenrekken vast te zetten met schroefjes. Je hebt per element de volgende schroeven nodig om het te monteren:

  • 2x ø4×16 mm spaanplaatschroef met bolkop

Specificaties

Artikelnummer

bordenrekken voor ronde borden

kleur

antraciet, wit, zilvergrijs

hoogte

85 mm

breedte

270 mm

diepte

150 mm

materiaal

ABS

opmerking

ruimte voor 5 borden

Montage

Klusniveau   Klusniveau - beginner

De montage van dit bordenrek is erg eenvoudig. Je schuift de verschillende delen simpel in elkaar. Bekijk de montagehandleiding voor verdere details.

Montagehandleiding bordenrekken