houten knop lillehammer – eiken/messing

Vanaf 26,4518,59

Deze mooie, houten design knop Lillehammer is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De knoppen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen en een mooie messing ring voor een luxe uitstraling.

Wissen
Wissen
-
+
Artikelnr: Maak eerst een keuze Categories: ,

Betaal veilig en vertrouwd
Achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Wil je jouw keuken of kast een upgrade geven? Nieuwe knoppen voor een (keuken)kast of ander meubelstuk geven een behoorlijke boost aan de uitstraling. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook een belangrijke functie. Het zijn immers de meest gebruikte delen bij het openen van een lade of kast, dus dat wil je goed voor elkaar hebben.

Deze mooie, houten design knop Lillehammer is vervaardigd uit één stuk eikenhout. Dat maakt ieder exemplaar uniek met een eigen nervenpatroon. De knoppen worden vervolgens afgewerkt met een sterke, matte lak die beschermt tegen beschadigingen en een mooie messing ring voor een luxe uitstraling. De montage van deze moderne knop is erg gemakkelijk. Je bevestigt ze eenvoudig met de meegeleverde M4-schroeven.

Naast deze eikenhouten versie is de Lillehammer ook leverbaar als zwart essenhouten knop met messing ring.

Specificaties

Artikelnummer

houten knop lillehammer – eiken/messing

Ø

26 mm, 49 mm

hoogte

25 mm

kleur

eiken

materiaal

hout

merk

Vonsild

ontwerp

radio