BEGELEIDING VAN CORPORATIES

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

HomeWorq begeleidt woningcorporaties bij het verkoop klaar maken van de woningen die namens de corporaties te koop aangeboden worden. Dit begint met het opnemen van de woning welke interessant gemaakt moet worden voor potentiële kopers. Hierbij geeft de woningcorporatie de wensen aan en geeft HomeWorq deskundig advies in de mogelijkheden. Vervolgens krijgt de opdrachtgever een overzichtelijk en transparante offerte aangeboden. Na akkoord van de offerte wordt de opdracht door diverse deskundigen uitgevoerd en uiteindelijk opgeleverd aan opdrachtgever. Alles wordt bij oplevering nagelopen en besproken.

NEEM CONTACT OP

BEGELEIDING VAN MAKELAARS

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

HomeWorq faciliteert de wensen van de verkopend makelaar als het gaat om de ‘perfecte presentatie voor verkoop’ in het woningaanbod welke de verkopend makelaar te bieden heeft. Hierbij is te denken aan een verkooppakket voor een verkopend makelaar om zo op Funda, de eigen website en social media van de verkopend makelaar, goed gepresenteerd te staan voor de verkoop van een woning. Zowel voor de verkopend makelaar als de verkopende partij een ‘gelikte presentatie’ voor het mooiste huis wat er te koop is. De verkopend makelaar levert in overleg met de verkopende partij de gevraagde gegevens aan en HomeWorq maakt er een mooi totaal van, wat vervolgens geuit kan worden door middel van diverse media. Voorbeelden hiervan zijn:

- foto’s en filmpjes (ook 360 graden of met een Drone) van de te verkopen woning (gemaakt door een professionele fotograaf en/of specialist)

- 3D plattegronden van de te verkopen woning

- teksten voor uiting in de Social Media, op Funda en de website van de verkopend makelaar en nog veel meer.

Het uitgangspunt van HomeWorq hierin is ontzorgen, gecombineerd met eenheid en transparantie.

NEEM CONTACT OP

ONTWIKKELING VAN VASTGOED

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

HomeWorq denkt graag mee over de mogelijkheden van bestaand vastgoed of te ontwikkelen vastgoed voor projectontwikkelaars en investeerders. Denk hierbij aan het maximaal rendement zien te behalen voor verhuur of verkoop van vastgoed. Met een grote groep experts en een solide netwerk zijn er veel mogelijkheden. HomeWorq schrijft hier plannen voor en brengt investeringen en opbrengsten in kaart. Met de klant worden de mogelijkheden doorgenomen en daar waar nodig contacten gelegd met andere partijen om het geheel tot een succes te brengen. Naast het meedenken en bemiddelen kan HomeWorq ook een grote rol spelen in het uitvoeren van de investeringen die gedaan moeten worden voor de maximale uitkomst. Op het gebied van ontwikkeling van vastgoed komt de kern van HomeWorq sterk naar voren, namelijk de gebundelde expertises die het allemaal mogelijk maken. Zo duidelijk en transparant mogelijk.

NEEM CONTACT OP

BEHEER VAN VASTGOED

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

Naast het meedenken en ontwikkelen van diverse vastgoed onderdelen, houdt HomeWorq zich ook bezig met het Vastgoedbeheer. Het Vastgoedbeheer verdeelt zich bij HomeWorq in kamerverhuur en de verhuur van woningen. Dit kan variëren in appartementen, eengezinswoningen, garages, parkeerplaatsen en al het overige woon gerelateerde vastgoed. Hierbij wordt de eigenaar ontzorgt van de administratieve handelingen en het vinden van de juiste kandidaten als huurder. HomeWorq heeft een groot netwerk, ook als het gaat om woningzoekenden en selecteert zorgvuldig een geschikte kandidaat voor de woning, garage, etc.. HomeWorq kan met de vele expertises in huis, maatwerk leveren voor het Vastgoedbeheer en indien wenselijk vanuit de klant dit ook geheel automatiseren. HomeWorq is het aanspreekpunt en schakel tussen de twee partijen, verhuurder en huurder. De lijnen worden kort gehouden en beide partijen hebben een bekend gezicht voor het gehele vatgoedbeheer.

NEEM CONTACT OP

BEHEER VERENIGING VAN EIGENAREN

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

In Nederland zijn er vele appartementen. Voor het beheer van deze appartementen wordt er van de eigenaren het nodige verwacht. Dit is te onderscheiden in de volgende onderdelen: Technisch Beheer, Administratief Beheer en Financieel Beheer. Om dit goed op orde te hebben is er een Vereniging van Eigenaren nodig. Deze combinatie bestaat uit eigenaren van appartementen of winkelpanden en een VvE beheerder. Dit VvE beheer kan HomeWorq geheel voor en in combinatie met de betreffende eigenaren verzorgen. Zo wordt invulling gegeven aan de eerdergenoemde onderdelen. Hierbij onderscheidt HomeWorq zich in omdat ook het Technisch Beheer in uitvoerende vorm gerealiseerd kan worden en dus de lijnen kort zijn en het prijstechnisch vaak interessant is binnen de beheerkosten. Naast dit voordeel zijn wij voorstander van het automatiseren/digitaliseren van een VvE. Dit kan, indien wenselijk, met de VvE gerealiseerd worden om zo duidelijke en directe inzichten te geven naar de eigenaren van de appartementen/winkelpanden. HomeWorq stelt voorop dat alles zo transparant en duidelijk mogelijk is, ook voor iemand waarvan de kennis en expertise geheel ergens anders ligt. U moest eens weten hoeveel u als VvE kan besparen op de jaarlijks of planmatig terugkerende kosten. HomeWorq helpt hier graag bij.

 

NEEM CONTACT OP

WELKOM BIJ HOMEWORQ

VAN A-TOT-Z BEGELEIDING

Welkom op de website van HomeWorq. Wij nemen u graag mee in de wereld van onroerend goed en de mogelijkheden hierin. Op onze website hebben wij een aantal kerntaken benoemd om een beeld te geven waar HomeWorq voor staat en hoe HomeWorq invulling geeft aan deze disciplines binnen het onroerend goed. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt zijn er vele mogelijkheden. Indien gewenst lichten wij dit ook graag persoonlijk toe. Hier kan dan maatwerk geleverd worden naar aanleiding van een oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

NEEM CONTACT OP

HomeWorq Kernwaardes

homeworq is een jong en enthousiast bedrijf met een duidelijk doel


Betrouwbaar

 

Betrouwbaarheid als solide basis voor een goede samenwerking.

Menselijk

 

De samenwerking tussen mensen als centrale waarde binnen onze dienstverlening.

Professioneel

 

Een professionele aanpak voor een optimaal resultaat.

WIE ZIJN WIJ?


HomeWorq is een onderneming met vele disciplines als het gaat om Vastgoed. Zowel de zakelijke als particuliere klant met vastgoed kan bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en dragen graag een steentje bij aan het door u te behalen succes.Locatie


HomeWorq werkt vanaf de locatie van de klant. Wij komen graag naar u toe om uw wensen door te nemen en dit uit te werken. Tevens kan er ‘op locatie’ worden afgesproken om direct het een en ander in beeld te brengen en te bezichtigen.

Contact


Homeworq
Sadatsingel 23
6716GA  Ede

T: 0643422024

E: jeftha@homeworq.nl